fredag 6 april 2012

Ponnydressyr på Östanbräck

På skärtorsdagen började tävlingarna med en L.B:1. I kat A+B hade vi tre HRPK´are längst upp i resultatlistan. Tyvärr var det endast två placeringar. Segrade gjorde Saga Larsson och Drambuie II på 64.828%. Tvåa kom Emelie Bohlin på Elsa Norgrens Cowgirl. Dom red ihop 59.310%.

Torsdagens lyckligaste ryttare var nog Julia Jansson som red c-ponnyn Prince Hot Fox H "Nils" till en andra plats. Dom red ihop 61.034 %.

Julia och "Nils"

I dag fredag var det regional tävling. Dagen började med L.A:1. I kat B+C vann Natalie Lättman med sin sportbil Ferrari First Edition på 68.421%.
Och i kat D tog Lisa Andersson och Lilla My hand om andraplatsen. Dom red ihop 68.684%.

Klass 2 för dagen var en L.A:P1. Kat B+C. Där var det återigen tre st från HRPK i topp. Tyvärr var det också här bara två placerade. Vann kategorin gjorde Natalie Lättman och Ferrari. Dom red på 67.895%. Tvåa blev Miranda Frestadius och Midnight Dancer. Dom red på 67.368%.


Ferrari

I kat D hade vi också HRPK i topp, genom Amanda Frestadius och Prince Pogi. 68.158% hade dom.

Och så i sista klassen för dagen som var en L.A:P2 var det två HRPK ryttare i topp. Tvillingarna Amanda Frestadius och Prince Pogi som vann på 69% och Miranda Frestadius och Midnight Dancer som kom tvåa på 64.600%

Stort Grattis till ALLA duktiga tjejer som tog placeringar och till alla er som ställde upp.

Nästa helg väntar storhäst dressyr på klubben med många duktiga HRPK ryttare. Kom och titta och hålla tummarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar