söndag 20 maj 2012

3 årstest, dressyr och hoppning

I går söndag var Malin Norgren med sin fina 3 åring Firebird "Frasse" på 3 årstest i Sundsvall. Malin var så nervös så hon nästan inte ens kunde titta på löshoppningen. Men Frasse hoppade så bra så han fick betyget 9-8 och DIPLOM i hoppning. Frasse visade också upp ganska fina gångarter och fick betyget Klass 1. Grattis Malin och Frasse!
DRESSYR I LJUSDAL I lördags var det ponnydressyr i Ljusdal. I första klassen L.C:1 kat.B vann Melanie Byström och Caboy. Dom red på 65,556%. I kat.C+D i samma klass vann Fanny Sundh och ridskoleponnyn Bailey. Dom red på 66,296%. Fanny och Bailey red också hem en andra plats i L.B:1. Då red dom på 67,241%.
På söndagen var det ridhästarnas tur. Ridskolehästen Cremo och Maja Swenson vann L.C:1 på 70% Grattis till er!! Så på söndagen var det hoppning för ridhästar i Bollnäs också. Liselott Rudh och hennes William red så bra så dom kom 4a i 110. Grattis!! Det var allt jag hade i tävlingsresultat från denna helg. Kom i håg att om du varit ute och tävlat så maila resultatet till mig samt skicka gärna med bilder också. Försöker ha koll på alla tävlingar men ibland är det så mycket så jag kanske missar någon. På återhörande nästa helg. /Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar